پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Thu 16 May 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
گزارش ویژه سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ ، ساعت ۱۲:۱۲:۰۰

استاندارد جدید سوخت کشتی‌ها تهدیدی برای اوپکی‌ها است

باشگاه خبری فراساحل: قانون جدید استفاده از سوخت‌های کم گوگرد در کشتی‌ها سبب ضرر و زیان کشورهایی می‌شود که نفت خام با گوگرد بالا تولید می‌کنند. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از رویترز، استفاده از سوخت‌های پاک در جهان در سال ٢٠٢٠ میلادی ممکن است سبب سودآوری پالایشگاه‌های پیشرفته شود، اما کشورهایی را که دارای تأسیسات قدیمی هستند یا نوع نفت با گوگرد بالا تولید می‌کنند از بازار تجارت بیرون می‌کند. از جمله کشورهای عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) که نفت با مقدار بالای گوگرد تولید می‌کنند عربستان، عراق، ونزوئلا، هستند که قانون جدید تهدیدی برای آنها به‌شمار می‌رود. مکزیک و برزیل نیز از جمله کشورهای غیر عضو این سازمان به هستند که از نفت با میزان گوگرد بالا و پالایشگاه‌های فرسوده استفاده می‌کنند. کمیته حفظ محیط زیست دریایی در سازمان بین‎المللی دریانوردی چندی پیش میزان مجاز آلایندگی گوگرد کشتی‎ها را محدودتر کرد و اعلام کرد این مصوبه از سال ٢٠٢٠ میلادی اجرایی می‎شود.

بر اساس مقررات جدید، میزان مجاز گوگرد سوخت کشتی‎ها از سطح کنونی ٣,٥ درصد به ٠.٥ درصد کاهش خواهد یافت. صاحبان کشتی برای اجرای این قانون جدید راه‌های مختلفی دارند که راحت‌ترین آن استفاده از فرآورده‌های میان تقطیری است که سطح گوگرد آن کم‌تر از سوخت کوره است، اما بسیار گران‌تر از آن تمام می‌شود. تحلیلگران تخمین می‌زنند که قانون جدید کشتیرانی ممکن است روزانه ٧٠٠ هزار بشکه از تقاضای سوخت کوره را کاهش دهد و به فرآورده‌های میان تقطیری بیافزاید؛ اگرچه پیش‌بینی آژانس بین المللی انرژی از این میزان دو میلیون بشکه در روز است. برخی کارشناسان بر این باورند که با توجه به سرمایه‎گذاری سنگین و زمان‎بر لازم برای تولید سوخت‎های کم گوگرد، ممکن است تا سال ٢٠٢٠ میلادی پالایشگران نتوانند سوخت کافی بر اساس استانداردهای جدید تولید کنند. با این همه، گروه‎های حامی محیط زیست از این تصمیم سازمان بین‎المللی دریانوردی حمایت کردند.



  کد خبر : 2726
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :